Letöltés PDF-ben

Tartalomjegyzék

Bevezetõ

A weboldal a Márta Apartman jövőjét tárja az oda látogatók elé.A cél egy könnyen kezelhető, jól átlátható oldal kialakítása volt, amely követi a mai webtrendeket és amelyen keresztül a látogató megismerheti a szálló stílusát, történetét, Kehidakustány és környéke látványosságait.

Pár szó az egyes menüpontokról

Szobák

Pár kép és egy rövid leírás segítségével bemutatja az apartman szobákat.

Foglalás

Szobafoglalást tesz lehetővé. (sajnos egyes funkciói az idő hiánya miatt még nem működnek tökéletesen)

Szolgáltatások

Bemutatja az Apartman jövőbeli,szolgáltatásait.

Látnivalók

Az oldalra látogatók elé tárja Kehidakustány látványosságait, valamint a kikapcsolódási lehetőségeket sorakoztatja fel. Ezek forrása az utazzitthon.hu weboldal.

Történet

A Márta apartman történetét mutatja be egy idővonal segítségével. Egy vízszintes vonal jelzi a határt a múlt és az elképzelt jövő között.

Támogatott böngészők

A weboldal támogatja a Chrome, a Firefox, az Internet Explorer, az Opera és a Safari aktuálisan legfrissebb és eggyel korábbi főverzióját. Ha a felsoroltaktól eltérő böngészőt használ, előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően jelennek meg. Ennek oka, hogy a webes világban gyorsan jönnek új fejlesztések, amik még kényelmesebbé, szebbé teszik az oldalakat, ezeket az újításokat nyilvánvalóan a régebbi verziójú böngészők nem tudják megfelelően kezelni. Amennyiben régebbi böngészőt használ érdemes frissíteni azt, hisz más weblapok is előszeretettel használják az új fejlesztéseket.A Google Chrome letöltése


A Firefox letöltése


Az Internet Explorer letöltése


A Safari letöltése


Az Opera letöltése

Egyes esetekben az oldal figyelmeztet a webböngésző elavultságáról és ajánlatot tesz egy frisseb verzió vagy egy másik webböngésző feltelepítésére.

CÉG INFORMÁCIÓ.


Cég vezető:
Varga Márta.

Pénzügy:
Varga Márta.

Birtokgazda:
Király Balázs.

Marketing:
Király Balázs.

Menedzsment:
Bodó Éva.

Ingyenes Wifi

FAGARAS Könyvvizsgáló és Könyvelő Kft.1021 Budapest, Tárogató út 108.

Telefon: +36-1-3920170 Fax: +36-1-2751130 Mobil: +36-20-4471392 Web: www.fagaras.neet.hu