Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő - Kehidakustány

A család fürdője, itthon, Európa szívében
Wellness

Kehidakustány egy bájos település Keszthelytől, Balatontól csupán 18 km-re, a Zala völgyében. A család fürdője 2.400 m2 vízfelülettel, 13 medencével, több mint 2.000 ingyenesen használható nyugággyal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit. Élményfürdő - Kehidán tör fel az élmények sokszínű forrása Fedett és szabadtéri élményfürdő 2400 m2 vízfelülettel, 13 medencével 94 méter hosszú csőcsúszda hang- és fényeffektusokkal a fedett fürdőben 2 új kamikaze csúszda a szabadtéri strandon Szaunaoázis (finn szaunák, aroma- és zeneterápiás kabin, gőzfürdő, infrakabin, Kneipp taposó, pezsgőfürdő) az élményfürdő emeletén Három emeletes, átriumos, mediterrán belső Pezsgőfürdő, jacuzzi-sziget, hullámfürdő, gyermekpancsolók, sodró medence, fejesugró medence, masszázs-fúvókák, feszített víztükrű úszómedencék Pihenő- és napozóteraszok (naturistáknak is) 3 ha hangulatos, parkosított környezet Babaúszás, játszóház, gyermek animációk Pool bár, snackbár, delikátesz bolt, falatozó, kifőzde Gyógyfürdő - A Kehida Termál Világa várja Önt!

52 °C-os kénes, minősített gyógyvíz Idegrendszeri, nőgyógyászati, bőrgyógyászati és mozgásszervi bajokra, sérülések utókezelésére Gyógyszolgáltatásaink: manuálterápia, fizikoterápia, vízalatti masszázs, súlyfürdő, elektromos fürdő, rekeszes galván, elekroterápiák, speciális pakolások, ultrahang, Pihenő zóna kizárólag felnőttek részére, pihenőgaléria, ivókút.

Még több

Szaunavilág

Fitness

Szaunavilág Finn szaunák, aroma- és zeneterápiás kabin: "engedje, hogy a szauna elfeledtesse Önnel mindennapi gondjait!" A fürdő és a szauna csodát művel a testtel, jót tesz elsősorban a bőrnek, a vérkeringésnek, a légutaknak, és jót tesz a léleknek is. Infra kabin: a nyugalom szigete. Szépség és egészség magas fokon. Az infra kabinban történő kezelés nagyon kíméletes, már 40°C-on élvezhetik az infra sugarak kedvező hatását, hiszen nem a magas hőmérsékletnek van szerepe a megelőzésben és a gyógyításban, hanem a test által elnyelt meleg energiájának. Gőzfürdő: a kevésbé forró, nedves gőz kíméletesebben izzaszt. Izzadás útján természetes módon méregteleníti a szervezetet: kitágítja a pórusokat, így a hőség valódi mélytisztítást végez. Kneipp taposó medence: este megnyugtat, nappal frissít. A hidegvízzel töltött medencében köveken lépkedve tapossuk a vizet, s haladunk sétálva. A lábakat minden lépésnél kiemeljük, így a hideg víz és a meleg levegő adja meg a váltófürdő jelleget. A kövek enyhén masszírozzák talpunk reflexzónáit, ezzel beindítanak egyfajta regulációs folyamatot is. Pezsgőfürdő: tisztítja és felüdíti a testet. A vízsugarak folyamatos és ismétlődő lüktetése erősíti a bőrt: ez a masszázs a pórusok tágulásával párosítva egészséges és fényes bőrt eredményez. India ősi tanítói már tudták: az élet és az életerő attól az általunk "prana"-nak nevezett életenergiától függ, amely bőségesen megtalálható a vízben és a levegőben, illetve mindenekelőtt ezen két elem egységében, azaz a feloldott levegőt tartalmazó mozgásban levő vízben. Felöntés: A szaunafelöntés egy szertartás, ami 8-15 percig tart. Célja, hogy plusz forrósági ingert ad, amely erősíti az izzadást és egy rendkívül kellemes érzetet kelt. A vendégek hátán jóleső borzongás fut végig, amikor a 80-90 fokban élvezik a szaunamester munkáját, amit már-már művészi fokon lehet űzni. A technika hatására 20%-kal több méreganyag távozik a szervezetből.

Még több

Zalacsányi-horgásztó.

Étterem

Zalacsány, a Zalai domságban található, a 76-os főút szeli ketté. A falu határában a bükk, az akác, a fenyő és a cserfából álló erdők ölelésében található meg a Zalacsányi-horgásztó. A Kettős patakból felduzzasztott víztározót 1991-ben alakították ki. A tározó 13 hektár horgászható szabad vízfelülettel rendelkezik. Átlagmélysége 2,5 méter, gát felöli oldal közel 5m, mederfenék akadó mentes, enyhén iszapos, márgás agyag felületet képez. A tóban rengeteg a 20 kg feletti ponty, és koi ponty állományunk is egyedülálló a környéken. Testes amúrok, harcsák, süllők várják leendő sporthorgászainkat, köszönhetően az immár 25 éve intenzíven működő haltelepítéseknek. ELÉRHETŐSÉGEK Zalacsányi Szabadidőközpont

Tel: Mobil: +36309454432

Cím: 8782 Zalacsány

Még több

ZALA SPRINGS GOLF RESORT!.

Étterem

A Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő kényelemmel, elegáns luxussal várja nem csak a golf sport szerelmeseit, hanem mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat. ELÉRHETŐSÉGEK

Zala Springs Golf Resort

Cím: 8782 Zalacsány, Csány László utca

Még többKapcsolat

Amennyiben kérdés merült fel Önben, kérem forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

likeus


Get Flash to see this player.

Egyéb módok ahogy fel veheti velünk a kapcsolatot


Amennyiben kérdés merült fel Önben, kérem forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Márta Apartman
8784, Kehidakustány
Nádirigó 4
(0670) 619-3122

Király Balázs martaapartmankehida@gmail.com

Márta Apartman nagyobb térképen való megjelenítése